5 Haziran 2010 Cumartesi

ANKET DOLDURUP PARA KAZANMA

Yazılış Saati 15:10 by admin

merhaba arkadaşlar internette ciddi araştırmalarım sonucu sizlere anket listesi ürünü tanıtmaya ve önermeye karar verdim.Anket doldurup para mı kazanacağım nasıl oluyor peki dediğinizi duyar gibiyim.Evet anket doldurulup ayda 500-1000 dolar azami rakam söylüyorum.Kazanıcağınız paralar tabiki sizin elinizde verdiğiniz emek düzenli anket doldurursanız çok daha fazla paralar kazanırsınız.

peki nasıl bu kadar para kazanırım derseniz arkadaşlar Abd kendi markalarında eksik herhangi bir şey varmı ve müşteri memnuniyetini ortaya çıkartıp eksikliklerini görmek için internette 700 milyon dolar odeme yapıyorlar.Tabiki ondan sonra eksikliklerini giderip 3-4 katı daha fazla paralar kazanıyor dev markalar.Bizde pastadan ufak bir dilim alıyoruz.Yani ne kadar anket doldurursak o kadar çok para kazanıyoruz.

Anketlerde öyle öss kadar zor sorular yok :).Çok basit Eviniz size mi ait yoksa kirada mı oturuyorsunuz?
Televizyonunuzdan memnun musunuz?bilgisayarınız varmı?Hangi marka bilgisayar kullanıyorsunuz?İşte bu tür anketleri dolduruyorsunuz.

Örneğin istanbulda yaşadığınızı varsayalım.Taksim'de anket doldurup anketörler para alırlar. Bu iş modelinde ise internetten anket doldurucan mail geliyor adresine şirketlere kayıt olduktan sonra en düşük 5 dolar en yuksek 30 dk karsılıgı 75dolar oduyor ondan sonra mailine gelen anketleri doldurmaktır.

Anket listesinde sıfırdan detaylı bir şekilde herşey anlatılmaktadır. Para kazandıran güvenilir bir üründür.Anket doldurup para kazanmak isteyen herkese öneririm.Ürünü alan ve kullanan müşterilerden teşekkür mesajları alıp mutlu oluyorum.Herkese öneriyorum
.


DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

No Response to "ANKET DOLDURUP PARA KAZANMA"

Leave A Reply